Dom > Proizvodi > Dodaci za zavarivanje > Welding Wire

Žica za varenje žice od nerđajućeg čelika

Žica za varenje žice od nerđajućeg čelika
Žica za zavarivanje iz nerđajućeg čelika Žica za zavarivanje Žica od nerđajućeg čelika je neka vrsta žice za varenje žice od bakra, pogodne za 100% CO2 i zaštitnog zavarivanja Argon & CO2 sa mešovitim gasom sa stabilnom izvodljivošću, dobrim zavarivanjima, manjim varijacijama i odličnim karakteristikama procesa zavarivanja. ..
Detalji o proizvodu:

Žica za varenje žice od nerđajućeg čelika


žica za zavarivanje od nehrđajućeg čelika je neka vrsta blage čelične bakarne ploče za zavarivanje, pogodna za 100% CO2 i zaštitno zavarivanje Argon & CO2 mešanim gasom sa stabilnom izvodljivošću, dobrim zavarivim šavovima, manjim slojevima i odličnim karakteristikama procesa zavarivanja.


Primjena:

žica za zavarivanje od nerđajućeg čelika koja se koristi za zavarivanje čelika za izgradnju broda (A, B, D, E, A36, D36, E36) i ekvivalentan blago legiran čelik od 550Mpa, kao što su kontejnerska gradnja, građevinska mašina, poluautomat ili automatsko zavarivanje zaštićenim gasom.


YOUBEST je jedan od vodećih proizvođača i dobavljača za zavarivanje u Kini, dobrodošli u veleprodaju jeftinih žica za zavarivanje od nerđajućeg čelika iz naše fabrike.

Hot Tags: Kina, proizvođači, dobavljači, fabrika, veleprodaja, jeftini, najzabavniji zavarivanje, najširi rezanje
Srodni proizvodi
Upit: