Dom > Proizvodi > Dodaci za zavarivanje > Volfram brusilica

Tabela Volfram elektrodne brusilice

Tabela Volfram elektrodne brusilice
Tabela Volfram elektrodne brusilice Profesionalna mašina za rezanje i brušenje na bazi volframa, pogodna za sve prečnike volframa i svih uglova, sa funkcijom rezanja i podešavanja dužine, jednostavna za rukovanje. Volfram brusilica je nezaobilazna TIG oprema. Ova tabela volfram brusilica sa modernim ...
Detalji o proizvodu:

Tabela Volfram elektrodne brusilice


Profesionalna mašina za rezanje i brušenje volframa, pogodna za sve prečnike volframa i svih uglova, sa funkcijom rezanja i podešavanja dužine, jednostavna za rukovanje.

Volfram mlin je nezaobilazna TIG oprema. Ova tabela mašina za mlevenje volframa sa modernim dizajnom, jednostavna struktura, jednostavna za rukovanje, ima funkciju prekidanja dužine i funkciju brušenja konusa. Volfram konus brušiti konvencionalnim mlevnim presekom na uzdužno brušenje radi poboljšanja performansi volframovog luka i ne zagađuje bazen za zavarivanje, ne nosite volfram, jedno brušenje sa dugim vijekom trajanja.


Karakteristike

Jednostavan dizajn konstrukcije, jednostavan za rukovanje;

Rezanje i brušenje volframa;

Prikaz kalibracije za ugao i dužinu sečenja.


Specifikacije

Stavka

Parametri

Promjer volframovog elektroda (mm)

f1.0 ? f1.6 ? f2.4 ? f3.2 ? f4.0

Opseg ugla

20 ° -60 °

Minimalna dužina za brušenje

30mm

Veličina (L * W * H)

280x170x205 mm

Brzina rotacije (r / min)

2800

Nominalni napon

220V, 50Hz

Snaga

250w

Težina

11kg


YOUBEST je jedan od vodećih proizvođača i proizvođača kineskih tungsten mlinova, dobrodošli u veleprodajne brusilice za mala i srednja vlakna iz naše fabrike.

Hot Tags: proizvođači, proizvođači, dobavljači, fabrika, veleprodaja, jeftini, najzabavniji zavarivanje, najširi rezanje
Srodni proizvodi
Upit: