Dom > Vijesti > Sadržaj
Što je unaprijed izraditi cjevovod Špule
May 05, 2016

Pred izrada cijevi Špule/cijevi prefabrikacije linije

Cijev špule letvicama od brojnih sirove cijevi i cijevni fitinzi (koljena, prirubnice, tees, itd.) u izmišljotina trgovine. Sirove cijevi izrezati potrebne veličine i preselio sa cijevni dijelovi armature tablicu, gdje pojedine komponente imaju zajedno (tj privremeno spojen). Nastale pod-montaže (dio konačnu cijev namota) nastavlja sa zavarivačkih radova (tj. trajno povezan) prije nego se vraća u tablicu dolikuje i dobiva snabdjevena s drugim komponentama namot.

Namot montaža i zavarivanje mogu se Grupirati u dvije vrste:

  1. -Roll montaža i zavarivanje

  2. -Pozicija montaža i zavarivanje


Roll montaža i zavarivanje znači glavnu cijev može razvući mašina za valjanje i na regler ili zavarivač ne mora promijeniti svoju poziciju za izvođenje operacije, budući da položaj montaža i zavarivanje pojaviti jedan ili više ogranaka glavne cijevi prelazi klirens koliko. U tom slučaju je regler ili zavarivač mora kretati glavna cijev trčanje ostvariti montaža i zavarivanje. Kao rezultat toga, pozicija montaža i zavarivanje obično treba više vremena za završiti nego roll montaža i zavarivanje. Kako bi se smanjili broj položaja montaža i zavarivanje je jedan od ciljeva cijevi kalem izmišljotina sekvenciranje.


Uljepšavanje Pre-izrada cijevi špule je dokazano sredstvo za smanjenje polje instalacijske troškove a pruža najviše kvalitete proizvoda proizveden.
Cijev špule često prirubnicama olakšati veza s drugim špule. Izrada ove špule normalno obavljaju stručna izrada poduzeća koja su opremljena potrebne infrastrukture.
Specijalist zavarivanjem radi pod definiranim kriterijima upravljanja kvalitetom kako bi se osigurala točnost izmišljotina kako bi se postigla roperu stane na mjestu i održavati potrebne tehničke parametre definirane od strane klijenta.