Dom > Vijesti > Sadržaj
STC Proljetni sastanak
Mar 13, 2016

EIŽ je ulje andamp; Plin strateške tehnologije odbor (STC) htijenje biti držanje iduće godine Proljetni sastanak na utorak, Travanj 22nd, 2016, u koridor za energiju Houston Marriott u Houstonu, Texas. Cilj ovog cjelodnevnog susreta je predstaviti rezultate trenutne programe, raspravljati o sljedećim koracima za te projekte i identificirati potencijalne opsega rada za buduće projekte upoznati materijale spajanje potrebama industrije.


Događaj će kick-off s recepcijom večeru, u ponedjeljak, 21 ožujka, 18:30 sati za STC članova i ne-članovi.

Utorak, ožujka 22, pridružite nam se za STC članovi samo sesiji programa od 9 do 12 sati, uz dobrodošao andamp; STC Update, projekat obnove na sljedećim projektima: zavarivanje od visoke Čvrstoće čelika ploča za Offshore aplikacije (54216STC), karakterizacija od zavara potrošni materijal za Arktik usluga (54873STC) i obnove na srodne EIŽ IRandamp; D Projekata.

Za članove i ne-članovi će biti poslužen ručak u podne 22. Članovi i ne-članovi će uživati u poslijepodnevnim satima koji se sastoji od kratkog uvoda STC i FY16 prijedloga projekta (uključujući ustaje umor dizajn poboljšanja, zavarivanje od visoke Čvrstoće čelika odjeven cijevi, loma Žilavost utjecaj Test Korelacije i nastavak Arktik zavariti potrošne projekta).