Dom > Vijesti > Sadržaj
Izvješće: Robotsko zavarivanje da će oštro rasti do 2020.
Mar 12, 2016

Nedavno objavljen izvještaj očekuje da će prihodi za Robotsko zavarivanje tržištu povećati za gotovo 40 posto kao nacija u nastajanju osvjestiti svoje potencijalne koristi.

Prema analizi od strane Frost & Sullivan, Robotsko zavarivanje tržištu zaradio prihodi od 2,44 milijarde dolara u 2014. Očekuje se da je Ukupna uspon 3.38 milijarde dolara do 2020, velikim dijelom zbog globalnog povedati tehnološki napredak u zavarivanje i njihove dugoročne koristi.

Frost & Sullivan očekuje azijsko-pacifičkoj regiji vidjeti najveći rast u robotskog zavarivanja, ali Analitičari također očekuju sve veću aktivnost u Rusiji, Africi, Latinskoj Americi i na Bliskom Istoku.

"Provođenje obuke i demonstracije kroz sajmove i radionice će postaviti loptu valjanje za velikih usvajanje Robotsko zavarivanje širom svijeta," rekao je Frost & Sullivan analitičar Guru Mahesh.

U izvješću korištenje robota za Luk i otpora zavarivanje nudi veću dosljednost i ponovljivost proizvođača, kao i značajno poboljšanje energetske efikasnosti koji je pomogao povećati potražnja u sjevernoj Americi i Europi.

Analitičari očekuju da će potražnja porast u automobilskoj i transport industrija — koji trenutno čine najveći udio na tržištu — dok je elektronika, teški strojevi i građevinski sektor također treba doživjeti rast.

Osim toga, izvještaj predviđa kretanja u kompozit i karbonski materijali proširiti Ukupni Doseg za automatizaciju proizvodnje.