Dom > Vijesti > Sadržaj
Metalni prah industrije Federacije imena životno dostignuće dobitnik nagrade
Mar 14, 2016

Metalni prah industrije Federacije, Princeton, NJ, odabrao William F. Jandeska Jr., FAPMI, predsjednika Midwest Metalurških D.o.o. i projekt menadžer centra za Obvezno tehnologija, pojavljivati Kempton H. Roll PM životno djelo.

Jandeska je razvio inovativni komponenti i odnosa između dobavljača i distributera u polju metalurgije praha (PM). Unaprijedio je nastavak rasta PM za više od 44 godine kroz zajednički angažman dio zavarivanjem i krajnjeg korisnika zajednice, što se vidi iz njegova podrška i vodstvo aktivnost u MPIF, APMI, SAE i ASM. Dobitnik je brojnih nagrada, supredsjedatelj industriji konferencijama i tehnički Odbori, i ima autor i predstavljeni Brojni radovi u industriji događaja.

Počevši svoju karijeru kao pripravnik u US Steel i gusjenica traktor, Jandeska radio oko njegova prvostupnika, magistarski i doktorat stupnjeva od University of Illinois. Nakon završenog ispita, radio je u General Motors Research Labs za 20 godina. Onda se pridružio GM Global pogonsku grupu kao menadžer za PM tehnologijom i vodstvo predmet stručnjak za PM kreativnost tima, položaje držao do umirovljenja 2006.

Nagrada za životno djelo prepoznati pojedince s izvanredne uspjehe i postignuća koji su posvetili svoje karijere i života za umiješanost u području PM i srodne tehnologije. Ovo je treći put nagradu je dobio od svog osnivanja 2007.