Dom > Vijesti > Sadržaj
High-tech industrije usvoje Ultrazvučno zavarivanje i rezanje
Jul 26, 2016

Jer mnogi high-tech alata i naprava imaju relativno kratak životni vijek prije istisnula sljedeći model, brzina do tržišta — i okretnost u procesu proizvodnje — daje prednost za proizvođače. Nigdje nije vidljivije nego u visokotehnološkoj proizvodnji tehnike korištene za lukav procese kao što su nula topline zavarivanja od delikatna metalne elektroničke komponente i senzori za plastične nosače, na primjer — ili rezanje, spajanje i brtvljenje više slojeva različitih materijala.unnamed

Ultrazvučno zavarivanje i rezanje je od oko 1940-ih, a prvi puta je korišten na industrijskoj razini u industriji plastičnih igračaka. Danas se korištenje integrirano računalo procesori i kontrolni sustavi znači raspon aplikacija ima raketirali u tandemu sa izuzetno visoku točnost i pouzdanost.

Rinco ultrazvuk je bio na čelu napredne kretanja više od 30 godina i ima stručnost u ultrazvučno zavarivanje i rezanje ultrazvučne tehnologije. To je korisno u osiguravanju kontinuiranog Randamp; D novih alata i aplikacija — te omogućuje tvrtka za opskrbu niz modularnih alata i radnih stanica koje se mogu integrirati u strojeva posebne namjene ili razvio u Automatizacija linije. Oni donose dosljedno precizan i izdržljiv zavarivanje rezultate, koji mogu reproducirati ad infinitum. Predvidljiva performanse i kvaliteta znači pouzdanost, posebno kada je s obzirom da komponenta mogla imati nekoliko stotina ultrazvučni zavara.

unnamed-2Tipično, inovacija u industrijsko Inženjerstvo može smatrati natrag po skupoći prototipova. Vinogradari mogu uvelike pomoći predstavljajući okretan, brzo i jeftine alternative konvencionalna obrada. Ona predstavlja vrlo brzo spajanje tehnologija. High-tech industrije obraćaju ultrazvučno zavarivanje i rezanje jer je posebno djelotvoran s plastomera, pojednostavljuje procedure za injekcijsko i također ne zahtijeva pred-zagrijavanje metalnih komponenti. Aplikacija nije oštećen. Prosječan smartphone, tablet ili prijenosnik je vrlo vjerojatno kroz proizvodni proces gdje neke komponente su izmišljene ili sastavljen koristila ultrazvučni rezanje i zavarivanje. Automobilsku i zrakoplovnu industriju opskrbnim lancima povećava uvesti ultrazvučnu tehnologiju za sve, od baterija za uređaje za satelitsku navigaciju.