Dom > Vijesti > Sadržaj
Cijev zavariti dolikuje stanice
Oct 06, 2016

Montaža cijevije zanimanje instalacija ili popravak cijevi ili sustava cijevi koji prenijeti tekućine, plinove i povremeno krutine. Ovaj rad uključuje odabir i pripremu cijevi ili cijevi, to zajedno udružuju prema različitim sredstvima, i lokaciji i popravak curenja. Oni rade u različitim područjima kao što su rafinerije nafte, tvornicama papira, nuklearna postrojenja i radilišta. Medicinski plin instalacije u bolnicama, i visoke čistoće proces cjevovoda za poluvodičke, biotehnologije i farmaceutske proizvodnje.

Adupe weldpipe armaturenamijenjen je zavarena na stranicama na svoje (s) za povezivanje pipe(s) i dopustiti promjena u smjeru ili cijevi promjera, ili grananje ili završna. Ovaj dolikuje onda postaje dio sistema za transport tekućina (nafta, plin, paru, kemikalije...) na siguran i efikasan način, na kraće ili duže udaljenosti. Druge vrste armature može se navojem ili Utičnica zavarena.

Prirubnicespajanje cijevi od strane spajanje vijkom ih zajedno, budući da se zavariti elementi spajanje cijevi zavarivanjem ih zajedno. Ovisno o veličini, zavariti elementi zahtijevaju 10% do 75% manje materijala nego prirubnicama vezu, što znači niži trošak materijala i manja težina. Zavarenoj izvedbi omogućuje veću slobodu u kreiranju rasporeda; Ovaj sustav koristi manje prostora, kompaktniji i ima veću snagu. Zavariti elementi pružaju optimalne protočne karakteristike, bez džepova ili oštrim kutovima, stvaranje manje uslijed otpornosti, bez gubitka tlaka, manje turbulencije...

Okovi se koriste gdje god tekućine, plinovi, kemikalije i druge tekućine su stvorili, obrađuje, prevozi ili koristi. Raspon industrije je vrlo širok, kao što je prikazano ispod:

·Vezana uz energetiku.

·Proizvodnji hrane i pića.

·Poluvodič proizvodnja:

·Proizvodnja celuloze i papira.

·Proizvodnja građevinskog materijala i plastike.