Dom > Vijesti > Sadržaj
Beijing Essen zavarivanje i rezanje fer 2016
Mar 11, 2016

Peking Essen za zavarivanje i rezanje fer (BEW), koji je co-jamac mimo kineski strojarstva društva (CMES), zavarivanje institucija od CMES, Kina zavarivanje Association (CWA), zavarivanje oprema odbor od CWA, njemački Welding Society (DVS) i Messe Essen GmbH, je jedan od svjetskih dva vodeća profesionalna zavarivanja izložbe. Privlači desetke tisuća stručnjaka u zavarivanja industrije (proizvođača, distributera, agenata, istraživačkih institucija, vladinih tijela, itd.) svake godine.

BEW je uspješno održao za 20 puta i razmjera od toga proširio svaki put. Unatoč nove izlagačima u porastu, mnogi poznati izlagača kao što su Lincoln, Panasonic, zlatni most, Kaiyuan grupa, ABB, Beijing vrijeme i tako dalje, dolaze redovito, koji osiguravaju kvalitetu i standard sajma. Što se tiče 21 BEW bruto izložbenog prostora je 84,700 ㎡with više od 900 izlagača iz 28 zemalja, među njima, 189 izlagači su bili iz inozemstva. U sklopu sajma 44,152 posjetitelj stavke iz 49 zemalja i područja doći posjetiti sajam. Posjetitelji su uglavnom temelji na strojevima za proizvodnju tlačnih posuda, proizvodnja automobila, željezničkih lokomotiva, naftovoda, brodogradnja, Zrakoplovstvo i zrakoplovnu industrijskim sektorima. Skoro 40 domaćim i stranim stručnim časopisima, srodne izložbe, web stranice su prijavljeni na sajmu.

Kao najveći i najutjecajniji događaj, BEW pruža platformu za domaće, kao i uvoz i izvoz trgovini po cijelom svijetu. Na 21 Peking Essen za zavarivanje i rezanje sajam će se održati u New China International Exhibition centru u Pekingu na 14-17, lipnja, 2016.