Dom > Vijesti > Sadržaj
American River koledžu nastoji iskra interes za zavarivanje karijere
Mar 12, 2016

MIMO JESSICA HICE

Kako bi privukli i trenirati više zavarivanje profesionalci, American College rijeke u subotu promovirati svojih tehničkih obrazovnih programa.

Američko društvo za zavarivanje i na faksu, zemlja treba više nego 374,000 varioce do 2024. Društvo čiji su domaćini bili Subotnji događaj, nudeći zavarivanje iskustva virtualne stvarnosti i hands-on demonstracije. Lokalne tvrtke postavili štandove ponuditi informacije i prijave za posao za studente i maturante.

Zavarivanje digestori se prikazuju tijekom Zavarivanja Expo na američkom River koledžu u Sacramento na Subota, Veljača 6, 2016. Zavarivanje industrija treba radnika, a na faksu pokušava privući studente osposobiti ih za zavarivanje karijere.
Zavarivanje digestori se prikazuju tijekom Zavarivanja Expo na američkom River koledžu u Sacramento na Subota, Veljača 6, 2016. Zavarivanje industrija treba radnika, a na faksu pokušava privući studente osposobiti ih za zavarivanje karijere. Mark Reese, zavarivanje predsjednik odjel na faksu i profesor, rekao je prosječna dob zavarivač je 55. Reese je rekao četiri godine stupanj nije potrebno da se pridruže polja.

"Studenti koji idu u školu ovdje bili zaposleni," Reese rekao, pokazujući da poslovna zajednica u zavarivanje učionica. American College rijeka nudi certifikata zavarivači moraju imati i obnoviti svakih šest mjeseci. "Studenti plaćaju 30 dolara donacija. Ako oni nemaju, Molimo da vrate kasnije nakon zaposle pomoći. "

Kolegij nudi pet različitih potvrda i zavarivanje stupanj tehnologije. Brandon Beattie, specijalista za zavarivanje, rekao je da je moguće da studenti dobiti potvrdu u jednom semestru, kao i svaka zahtijeva do 14 jedinica.

OGLAŠAVANJE

Beattie diplomirala American River 2015 godine sa zavarivanje potvrda, na kraju "rade svoj put" da postane vlakić i lokomotiva zavarivač sa Siemensom u Sacramentu.

"Siemens je Angažirao 40 ljudi od septembra – 75 posto iz lokalne zajednice visokih škola," Beattie, rekao je. Posljednja zavarivanje tvrtke izgled zaposliti studenata jer oni nemaju "loše navike" i mogu "ugraditi" za obavljanje posla, Beattie, rekao je.

Beattie, rekao je duguje svom uspjehu zavarivanje stipendiji.

"Dobijem plaću da se zabave," rekao je. "Ako radite nešto što volite, to nije rad."

Jason i Rebecca ljeta kaže da su bivše ovisnike koji im je pretvorio živote oko neposredno prije Jason počeo je pohađati koledž.

"Ova učionica je razlog promjene," Rebecca Summers je rekao.

U 2008, kažu, služba za zaštitu djece uzeo svoje sinove 1 - i 2-year-old. Nakon započeo njihov oporavak proces, djeca su se vratila i na kraju Jason ljeta počeo je pohađati američki koledž rijeke.

"Sam su certificirani za pet godina," rekao je Summers, koji radi za JB radijatora u Sacramentu.

Trish Caldwell, dekan na fakultet tehničkog obrazovanja, rekao je tehnologija odjelima i tehnologija studenti dobiti previdjeti.

"Obrazovanje tech je nestao u srednjim školama," rekla je.

Caldwell je rekao bila je uzbuđena zbog ostvarena grant primio na faksu koji će obnoviti program.

2015 godine, pet Northern California fakulteti, uključujući American River i druge četvrti Los Rios zajednice koledž, dobilo je 5 milijuna dolara grant za financiranje Sjeverne Kalifornije Community College američki naukovanja inicijativu.

Prema web stranici US Department of Labor, program će uspostaviti naukovanje model za Sjeverne Kalifornije.

Prema u US Bureau of Labor Statistics, medijan plaća za zavarivače je $37,420, uz medijan satnici od 17,99 dolara. Komercijalne vozači, zavarivanje inspektori, prodajni predstavnici i Tehničari godišnje zaraditi između $47.000 i $55,000. Najviše plaćen posao na terenu, što zahtijeva stupanj, je inženjer materijala, uz prosječne godišnje plaće od $87,690.