Dom > Izložba > Sadržaj
Što su klasifikacija zavarivanja zavarivanja?
May 27, 2016

Što su klasifikacija zavarivanja?


Prema karakteristikama procesa zavarivanja s fuzija zavarivanja metala, pritisak za zavarivanje i lemljenje zavarivanja u tri kategorije.


Fushion zavarivanjaizradak sučelje se zagrijava na rastaljenom stanju u procesa zavarivanja, a plus tlak nije Ostvaren metoda za zavarivanje.Tijekom otapanja zavarivanja, termalni izvor oblici rastaljenog kupelj sa brzom topline spajaju dva komada sučelja biti zavaren. Rastaljenog kupelj kreće naprijed sa termalni izvor, i hlađenja leđa oblici kontinuiranog zavara i dva komada su povezani u jedan.


U za fushion zavarivanja, ako će biti direktan kontakt s atmosferom i visoke temperature rastaljenog bazena, atmosferskog kisika oksidira elemente metala i legura. Klima dušika, vodene pare i drugih u rastaljenom bazen, nego i u kasnijim rashladni proces u formiranju pore u zavara, troske, pukotine i druge nedostatke, pogoršanja kvalitete i izvedbe zavara.


Kako bi poboljšali kvalitetu zavarivanja, razne vrste zaštita metodama proučavan. Na primjer, plin zaštićenih elektrolučno zavarivanje je korištenje Argona, Ugljik dioksida i drugih plinova izoliran iz atmosfere zaštititi zavarivačkog luka i zavariti bazen stopa; i kao čeličnih zavarenih deoxidation spoja u elektroda na kisik afiniteta Titanija željeza, može zaštititi elektroda u korisne elemente mangana, silicija od oksidacije i u bazenu i hlađenje nakon dobiti visoku kvalitetu zavara.


Tlak za zavarivanjeje pod pritiskom, pa dva izratka u čvrstom stanju kako bi se postigla kombinacija atoma, također poznat kao kruto tijelo stanje varenja. Tlak procesa zavarivanja je uobičajeno u otpora zavarivanje, kada električna struja prolazi kroz dva komada kraj veze, registra za visoke otpora i temperature povišicu, kada se zagriju na plastične države, pod djelovanjem aksijalnog pritiska povezan u cjelinu. Zajednička karakteristika svih vrsta pritiska zavarivanje metode tablice vrsta hladnog varilica je da pritisak je primijenjena u procesu zavarivanja i nije ispunjen je materijalom. Većina procesi zavarivanja titana kao što su zavarivanje difuzijom, pritisak za zavarivanje, hladno visoke frekvencije na zavarivanje su ne topi procesa, tako nema koristan kao zavarivanje gori gubitak legure elemenata, i štetne elemente prodrla zavara, kako bi se pojednostavio postupak zavarivanja, ali i poboljšati varenje sigurnosnih i zdravstvenih uvjeta. Istovremeno kao temperatura je niža od zavarivanja, grijanje vrijeme je kratko, tako male toplinske pogođeni zona. U mnogim materijalima, koje je teško biti zavareni sa spoj za zavarivanje, često mogu biti zavareni u zajedničkoj iste čvrstoće kao osnovni materijal visoke kvalitete.


Lemljenje, zavarivanjeje korištenje niže talište od komada metala za lemljenje, će na izradak i Lem grijanje je viša od tališta Lema, ispod tališta izratka temperatura, korištenje lemljenje vlaženja tekući izratka, punjenje jaz sučelje a s izratka za postizanje interdiffusion atoma, da se može metodom zavarivanja.


Zavarivanje nastaje spajanjem zglobova dvije zglobove zove šav zavara. Dvije strane zavara će utjecati zavarivanje toplinu i strukturu i izvođenje promjena, ovo područje se zove topline utječe zona. Zavarivanje materijala za zavarivanje materijala, zavarivanja struja, zavarivanja i toplinske pogođeni zona u vara i topline utječe zona može izazvati pregrijavanja, sprječava Krhkost, stvrdnjavanje ili omekšavanje fenomen, ali također u izvođenju zavarivanje dijelova smanjen, propadanje zavarivanje svojstva. Uvjetuje potrebu za prilagodbom za zavarivanje, zavarivanje predgrijavanje prije zavarivanja komada sučelja, zavarivanje topline i postavljati zavariti Toplinska obrada može poboljšati kvalitetu zavarivanja zavarivanja.