Dom > Izložba > Sadržaj
Kovati Zavarivanja
Mar 14, 2016

Što je krivotvoriti zavarivanja? U osnovi i #39; s gdje se toplina stvara, obično koristeći ugljen ili plin kao izvor topline, a zatim metali su spojeni pomoću tlaka (zakucavanje) vezati metala zajedno.

Kovanje je ustvari kovanjem i i #39; s vrlo cool.

Glavni alat koji se koristi u kovanje je prijenosni ili stacionarni krivotvoriti.

Ovih dana prijenosni forge je idealan za krivotvoriti varenje jer nikad ne znaš ako morate premjestiti svoju lokaciju. Zamislite ako gradite stacionarni ili čvrst položaj krivotvoriti u svoju kuću i onda si morao prepraviti ili premjestiti. Sav taj trud je za ne.

Dobra vijest je da je prenosiv forge je dobar kao fiksni ili stacionarni kovani, možda bolje.

Glavni dijelovi tipični kovani su:

Ognjište - područje gdje se generira toplina.
Tuyere - područje zrak potamanila da bi vatra toplija.
Posudu za vodu - za hlađenje metala.
Puhala - trebate susilicu za puhati zrak kroz u tuyere

Kovani većinom izrađen od lijevanog željeza. Kako je gore opisano u Tuyere usmjerava zrak u vatru kako bi požar više vruće.

Glavni dijelovi kovani sastoji se od vatre lonac i baza. Priložiti baze će biti dovod zraka, zračni ventil eksplozije i pepeo vrata.

Stvara se klima eksplozije koristeći mimo koji dozvoljava to da prođe kroz bazu pomoću ventil. Obično zračni ventil za eksplozije će imati 3 pozicije Možete podesiti zrak smjeru eksplozije u vatru kao i veličina klima eksplozije. Obično ventil ima ručku sa može poslužiti za Dobivanje pepeo iz nje.

Prijenosni mnoge kovačnice su puhala koja je ručno upravljani pomoću ruku Osobenjak. Ali mnogi još imaju električni puhač.

Većina prenosiv kovačnice su Napu namijenjen rastera pare i/ili dim od područje rada ili save.

Iznos tlaka ventilatora može proizvesti je oko 2 grama po kvadratnom metru.